ZOOFA-DESIGN • Kapellebaan 7, BE-9260 Wichelen • WebdesignInternet MarketingZoekmachine OptimalisatieSocial Media
T: 0474 87 99 21 • E: hello@zoofa-design.be

Diensten op maat van jouw onderneming

Online Strategie

Alleen een website “hebben” is al lang niet meer genoeg om met jouw onderneming online succes te behalen. Net zoals je doelen stelt met jouw bedrijf of vereniging, moet je ook op het internet -en dus met je website- doelen stellen.

Om die doelen vast te leggen en te bereiken, heb je een waterdichte online strategie nodig, in combinatie met een hedendaags en fris concept.

Design

Een gebruiksvriendelijke website met een oogstrelend design afleveren, dat is het doel van Zoofa-Design.

Om het volledige plaatje een beetje te laten kloppen, kan je ook jouw papierwerk en promotiemateriaal in dezelfde huisstijl laten gieten.

Development

Websites ontwikkelen is onze specialiteit en daar zijn we dus ook goed in bij Zoofa-Design. Tijdens de ontwikkeling zetten we een ontwerp & concept om naar werkende webpagina’s.

We houden zo vaak mogelijk rekening met oudere webbrowsers, maar zijn ook niet vies van vernieuwingen.

Analyse & Optimalisatie

Ken jij de cijfers van jouw activiteiten op het internet? Door een inzicht te verwerven in deze statistieken, weet je precies hoe je de resultaten van jouw (online) onderneming verder kunt blijven boosten.

Doelgroep activeren

Om jouw vooropgestelde doelen te bereiken moeten we eerst uw doelgroep activeren. Door gebruik te maken van de nodige strategieën kunnen we zo de bezoekers omzetten in trouwe klanten.

Een website die veel bezoekers ontvangt is één zaak, maar die bezoekers moeten je ook dichter bij de doelen van jouw onderneming kunnen brengen. Als jouw bezoekers niet (kunnen) overgaan tot actie, is jouw website nutteloos voor jouw bedrijf.

Ook benieuwd naar hoe je winst kan maken met je website? Ontdek het hier!