ZOOFA-DESIGN • Kapellebaan 7, BE-9260 Wichelen • WebdesignInternet MarketingZoekmachine OptimalisatieSocial Media
T: 0474 87 99 21 • E: hello@zoofa-design.be

Het verhaal achter Zoofa-Design

Stijn Van den BogaertZoofa-Design werd opgericht door Stijn Van den Bogaert en is ontstaan uit passie voor het internet. Wat in 2005 begon als “spielerei” in de zomervakantie en in 2008 beloond werd als beste eindwerk, werd in 2010 eindelijk een officiële onderneming.

Het doel van Zoofa-Design is om ondernemers te helpen met hun weg naar het internet. Niet alleen willen wij een gebruiksvriendelijke website afleveren, wij willen ook dat die website rendeert.

Door het toepassen van een sterke internetstrategie proberen wij er samen met onze klanten voor te zorgen dat hun business naar een hoger niveau wordt gehaald. Dat zie jij waarschijnlijk ook wel zitten?

Zoofa-Design gelooft in specialisatie en werkt daarom samen met verschillende freelancers en specialisten. Omdat elk project een specifieke aanpak nodig heeft, kunnen wij op die manier altijd beroep doen op de juiste mensen. Zo bestaat ons netwerk uit onder andere designers, developers, internet marketeers, zoekmachine optimalisatie specialisten, …

Nog meer weten? Vraag ons de kleren van het lijf! (figuurlijk dan)

Waarom zou je voor Zoofa-Design kiezen?

Er zijn ondertussen veel mensen die een website kunnen bouwen, dat weten wij ook. Meer zelfs, een kennis die toevallig wat met een computer overweg kan of jouw buurjongen van 15 jaar inschakelen om jouw website te maken, gaat je waarschijnlijk 20x minder kosten dan dat wij hem maken. Of misschien kan je het zelf wel? Dan kost het je al helemaal niets. Dus waarom precies zou je nu weer voor Zoofa-Design kiezen?

sidebar-mascotte-rond-rHeel eenvoudig. Achter elke website die door Zoofa-Design gebouwd wordt, schuilt een waterdichte internetstrategie. De websites betalen zich op langere termijn terug. Althans dat is het doel van de strategie.

Veel ondernemers zien een website nog steeds als een online visitekaartje, voor huidige klanten. Iets dat ze eenmalig laten bouwen en voor betalen, om er nadien niet meer naar om te kijken. Dat is natuurlijk zonde en dat is wat bij ons anders en beter (veel beter) is. Wij gaan op zoek naar nieuwe klanten!

Hoe we dat allemaal doen? Dat kan je lezen je bij “online strategie“.

Samenwerking

Nog een reden waarom je voor Zoofa-Design zou kiezen is dat wij niet vòòr jou werken, maar mèt jou. Jouw succes is ons succes en we doen er alles aan om jouw business naar één of meerdere hogere niveau’s te halen dankzij het internet.

We gaan jou de verschillende moeilijkheden en eindeloze mogelijkheden uitleggen, zodat je weet waaraan we beginnen. Gedurende het gehele proces krijg je namelijk inspraak en je wordt zo nauw mogelijk betrokken bij elke ontwikkeling die gebeurt.

Natuurlijk hebben wij de ervaring en de kennis om jouw idee uit te werken, wij zijn de experts. Maar het blijft jouw project en aan het einde van de rit moet jij 100% tevreden zijn met het resultaat.

Daar zorgen we samen voor!