ZOOFA-DESIGN • Kapellebaan 7, BE-9260 Wichelen • WebdesignInternet MarketingZoekmachine OptimalisatieSocial Media
T: 0474 87 99 21 • E: hello@zoofa-design.be

Zo gaan wij te werk

Websites bouwen, we doen het al een tijdje. De ervaring leerde ons dat zo goed als elk project anders is en een specifieke aanpak verdient, vandaar ons netwerk van specialisten (Lees: over Zoofa-Design). Bandwerk is het zeker niet! In elk project leren we nog altijd iets nieuws en moeten we oplossingen zoeken voor problemen die we voorheen nooit tegenkwamen.

Maar toch is er één ding zeker: de opbouw van een website verloopt het vlotst volgens een vast proces. Om die reden vinden wij het van levensbelang dat wij ook jouw project stap voor stap aanpakken. Pas als de ene fase volledig afgerond is, gaan wij over naar de volgende.

Een sterk geolied proces

 1. Briefing
 2. Overeenkomst
 3. Onderzoek & analyse
 4. Design
 5. Ontwikkeling
 6. Testen
 7. Oplevering
 8. Opvolging
Heb je een opdracht voor ons? Laat de samenwerking van start gaan.

Nadat de eerste contacten gelegd zijn, bekijken we samen wat er allemaal moet gebeuren voor jouw project. Door middel van een eerste gesprek waarin jij ons jouw idee uitlegt en wij jou tonen wat de mogelijkheden zijn, leggen we samen de grote lijnen van het concept vast.

Aan de hand van dat concept, dat door ons nog verder wordt uitgewerkt, bekijken wij intern welke aanpak je project nodig heeft. Rekening houdend met jouw budget werken we een overeenkomst uit met een kostprijs waar beide partijen tevreden kunnen mee zijn.

Eenmaal de overeenkomst gemaakt is, gaan we op onderzoek en analyseren we de huidige stand van zaken van jouw business op het internet.

sidebar-mascotte-rond-rWelke informatie hebben we nodig? Wat zijn de belangrijkste doelen? Wie zijn de concurrenten? Hoe gebruiken de concurrenten het internet? Wie is onze doelgroep? Hoe gaan we bezoekers krijgen? In welke kleuren en stijl moet de website? Op deze en andere vragen zoeken wij voor jou een passend antwoord, waarna jij ons de nodige informatie (zoals foto’s en teksten) moet aanleveren.

Met het aangeleverde bronmateriaal kan dan de informatiearchitectuur opgesteld worden. Dit is een duidelijk overzicht van hoe de content binnen de website gestructureerd zal worden.

Met dat overzicht, het bronmateriaal en het concept gaat onze designer aan de slag. Deze maakt één design waar de volledige focus wordt op gelegd (geen meerdere zoals veel andere webbureau’s doen). Dit design wordt dan aan de hand van jouw opmerkingen fijn gesteld tot dat beide partijen volledig tevreden zijn. Je krijgt sowieso genoeg kansen om bij te sturen en jouw mening te geven op de gemaakte ontwerpen.

Eens het design klaar is, is het tijd voor de volgende stap. De ontwikkeling van de website. Het goedgekeurde ontwerp wordt door een developer omgezet in een werkende website, ninja-style. Dit is waar normaal de meeste tijd van het project zal inkruipen, want zelfs al lijkt alles klaar, dan nog kunnen er foutjes (bugs) de kop blijven opsteken. Om deze reden wordt de website uitvoerig getest op verschillende computers en in verschillende browsers.

Pas nadat beide partijen ook van dit resultaat tevreden zijn, volgt de oplevering van het volledige project. De website is klaar om online te gaan voor het grote publiek.

Wat nu?

Natuurlijk laten we je niet in de kou staan. Indien je dat wenst kunnen wij jou blijven ondersteunen. Maand na maand, jaar na jaar.

We kunnen jou onder andere helpen met:

 • Onderhoud en updaten van je website
 • Meer (gerichte) bezoekers naar je website krijgen
 • Conversie optimalisatie (meer inschrijvingen, meer verkopen, ..)
 • Blijvende analyse en optimalisatie van de website
 • Blijvende analyse, optimalisatie en uitbouw van de volledige internet strategie (internet marketing)
 • Beheer en optimalisatie van je e-mailmarketingcampagnes
 • Beheer van social media kanalen
 • Blijvend ontwerpen blijven maken in de eigen huisstijl (visitekaartjes, uitnodigingen, flyers, ..)
 • Blijven uitbouwen en laten groeien van de website
 • En veel, veel meer…
Heb je een opdracht voor ons? Laat de samenwerking van start gaan.